Simeone:

Ne tražimo osvetu, ali imamo novu priliku!

Diego Simeone
27.05.2016.
u 08:39

Diego Simeone analizirao je stil koji je Zinedine Zidane dao Real Madridu uoči velikog okršaja u Milanu. 

"Do finala smo igrali protiv dvije od tri najbolje momčadi na svijetu i sada moramo igrati i protiv treće. Real je drugačiji od Barcelone i Bayerna, puno direktnija momčad koja je snažna u obrani. Pepe, Varane i Ramos su odlični. Prisutnost Casemira im daje ravnotežu i onda imaju jako veliki napadački potencijal. Mi se pripremamo da odvedemo utakmicu tamo gdje mislimo da je najbolje za nas i da će nas to odvesti tamo gdje želimo, a to je ka pobjedi", rekao je Simeone za Uefinu stranicu pa se dotaknuo 'revanša za poraz iz 2014.;

"Ne postoje revanši u nogometu, a vjerujem niti u životu. Postoje samo nove prilike. Osveta je presnažna i pregruba riječ, no samo pomisao na nju može donijeti optimizam i povjerenje, a to je potrebno za ono što želimo, Ligu prvaka."

"Današnja momčad je mlađa u odnosu na onu iz 2014. godine i malo joj nedostaje iskustva, no to može biti i prednost", poručio je argentinski stručnjak pa dodao:

"Porazi su uvijek teški i teško mi padaju kao i svakom čovjeku. Ništa više niti manje od toga. Stvarali smo ovu momčad i njen stil četiri i pol godine, a sada smo stigli na jednu jako dobru razinu. Imamo jak intenzitet i stvorili smo naš stil tako da svaki igrač koji dolazi u klub zna što se od njega očekuje. Mora biti dio momčadi, raditi naporno i ostaviti srce na terenu", poručio je Simeone. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije