sjednica

Nastavljena izvanredna sjednica Zatupničkog doma

afaf
30.11.2016.
u 11:04

Nastavljena je izvanredna sjednica Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, koja je nakon cjelodnevnog rada prekinuta sinoć i u čijem je preostalom dnevnom redu predložena odluka o imenovanju Upravnog odbora Agencije za bankarstvo FBiH.

Tu odluku je u parlamentarnu proceduru uputila Federalna vlada predloživši da u petogodišnjem mandatu ovog upravnog odbora budu: Ljerka Marić, Meliha Bašić, Samir Bakić, Želimira Raspudić i Velid Efendić.

Nakon okončanja izvanredne, danas će biti nastavljena i jedna od ranije započetih redovnih sjednica Doma.

U preostalom dnevnom redu tog zasjedanja, koje je oficijelno otvoreno u prvoj polovini ove godine, predložene su izmjene zakona o upravljanju otpadom, o transplantaciji organa i tkiva u svrhu liječenja i o izmirenju obaveza po osnovu računa stare devizne štednje u FBiH.

Pred zastupnicima će također biti prijedlozi zakona o upravljanju državnim kapitalom u privrednim društvima u FBiH, o nedopuštenom oglašavanju i o poljoprivrednoj organskoj proizvodnji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?