Osramoćen

Nas 35 silovao je komičar Bill Cosby

bill cosby
Foto: New York Magazine
1/3
28.07.2015.
u 08:58

Janice Dickinson: Probudila sam se u užasnim bolovima i prekrivena spermom

 “Često me pitaju zašto nisam otišla na policiju”. Andrea Constand otišla je na policiju još 2005., vidite li što se dogodilo? Ništa. Tijekom 2005. Bill Cosby je još uvijek imao kontrolu medija. U 2015. godini imamo društvene medije i mreže. Ne možemo više nestati. Sve je online i nikad više ne može nestati, objasnila je Tamara Green, jedna od navodnih seksualnih žrtava poznatog američkog komičara Billa Cosbyja.

Ona je, uz još 34 žena koje je Cosby navodno drogirao i silovao, pozirala za upečatljivu naslovnicu američkog časopisa New York.

– Rekla sam svojoj nadređenoj u Playboy klubu što mi je Cosby napravio. Što što mi je odgovorila? Rekla je: Znaš li ti da je on Hefnerov najbolji prijatelj? Nitko ti neće vjerovati, savjetujem ti da začepiš usta, kazala mi je – prijestila se još jedna žena, PJ Masten

Još je jedna navodna žrtva, Janice Dickinson, opisala kako ju je slavni komičar silovao prije više od 30 godina na jezeru Tahoe u svojoj kući.Tvrdila da ju je Bill ponudio čašom crvenog vina iako je znao da je u to vrijeme završila s liječenjem od alkoholizma.

Dodala je i da ju je drogirao jer je mislila da joj je dao tabletu za menstrualne grčeve, a probudila se, tvrdi, u bolovima i prekrivena spermom. Još je 11 žena koje nisu pozirale, optužile su poznatog komičara za napastovanje.

>>Budi oprezna dok piješ pored mene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije