CAZIN:

Nakon svađe upucao brata zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa

pištolj
07.11.2016.
u 17:15

U cazinskom naselju Puškari sinoć je došlo do žestoke svađe između članova jedne obitelji, odnosno dvojice braće, nakon čega je jedan od njih upotrijebio vatreno oružje i sa više metaka teško ranio drugog brata.

Kako su za Klix kazali u MUP-u USŽ, nemili događaj prijavljen je sinoć u 19:30 sati u Policijskoj stanici Cazin, a slučaj je prijavila supruga napadača.

Ona je kazala da je u dvorište njene kuće u naselju Puškari došao djever M. P. (1951.) iz mjesta Begove Kafane u Cazinu kako bi se fizički obračunao sa njenim suprugom, odnosno svojim bratom M. E. (1964.), nakon čega je došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Na lice mjesta upućene su patrole policije Policijske stanice Cazin, koje su u dvorištu porodične kuće zatekle osobu M. E., kojeg su uhitili, te su kod istog pronašli i privremeno oduzeli vatreno oružje pištolj marke “CZ” kalibra 7,65 mm.

“Policijski službenici su u dvorištu zatekli i osobu M. P. koji je imao vidne ozljede u predjelu nogu, te je službenim vozilom patrole policije prevezen u Zdravstvenu ustanovu “Dom zdravlja” Cazin, gdje mu je ukazana liječnička pomoć i utvrđeno da povrijeđeni ima više prostrijelnih rana u predjelu nogu nanesenih upotrebom vatrenog oružja, nakon čega je prevezen u Zdravstvenu ustanovu Županijsku bolnicu “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede”, kazao je Bahrudin Dželalagić, glasnogovornik MUP-a USŽ.

Sa događajem je upoznata tužiteljica Županijskog tužiteljstva u Bihaću, po čijem su nalogu istražitelji Odjela kriminalističke policije izvršili očevid radnje, te utvrdili da su osobe M.E. i M.P. od ranije imali narušene obiteljske odnose, a razlog su neriješeni imovinsko-pravni odnosi.

Nakon kriminalističke istrage i obrade osumnjičenog, protiv M.E. će Županijskom tužiteljstvu u Bihaću biti podnesen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu “pokušaj ubojstva”

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije