Briljantni Wagner s dva pogotka ponovno je pokazao nadmoć

Nakon šest godina bez poraza u kupu Željezničar pokleknuo u Širokom Brijegu

'spo...siroki brijeg...09.11.2008...stadion pecara...nogomet...premijer liga bih...13 kolo...siroki brijeg-laktasi/bjeli...         Photo: Zoran Grizelj/Vecernji list...wagner i danijel kozul /siroki
01.10.2014.
u 17:55

Brazilac je donio veliku prednost svojoj momčadi pred uzvrat za tri tjedna

Nakon 42 utakmice i šest godina bez poraza u kupu BiH sarajevski Željezničar pokleknuo je pred Širokim Brijegom i poklonio se briljantnom Wagneru koji je s dva pogotka donio pobjedu svojoj momčadi.
A počelo je s terenskom inicijativom Širokobriježana i udarcem glavom Laštre čiji je udarac sjajno obranio vratar Kjosevski. Imali su i gosti svojih prilika, no nisu uspjevali ugroziti sigurnog Bilobrka. Poluvrijeme je, unatoč dobroj igri Širokog Brijega završilo s miroljubljivih 0:0.
A onda u drugom poluvremenu ulazi Wagner Santos Lago. Stadion je on eksplodirao, kao da su navijači znali da će upravo on s 37 godina na leđima biti ta prevaga i kreator novog velikog uspjeha tima sa zapada Hercegovine.
Na preokret se čekalo, čak su i gosti iz Sarajeva imali svoje prilike. Ali posljednjih 15-ak minuta slijedi furizan napad Širokobriježana. I taj napad u 79. minuti donosi oduševljenje Širokom Brijegu i Hercegovini. Nakon ubacivanja Plazonića Wagner pogađa mrežu Želje za vodstvo. Točku na i Brazilac postavlja u 89. minuti i donosi veliku prednost svojoj momčadi pred uzvrat za tri tjedna.

Komentara 1

TA
tarzan
22:59 01.10.2014.

Hvala Bogu da ste se sjetili nešto i o hrvatskom klubu iz BiH napisati

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije