Dramatičan snimak

Nakon požara srušio se neboder u Teheranu, najmanje 30 poginulih

neboder u Teheranu
Foto: Screenshoot
1/2
19.01.2017.
u 13:56

Iz novinske agencije Fars kazali su da je 30 vatrogasaca smrtno stradalo, ali još uvijek nije poznato jesu li stradali zbog požara ili obrušavanja koje se dogodilo poslije

Najmanje 30 osoba smrtno je stradalo u glavnom gradu Irana nakon što se srušio neboder koji je prethodno bio zahvaćen požarom s kojim su se borile desetine vatrogasaca, prenosi AP.

Iz novinske agencije Fars kazali su da je 30 vatrogasaca smrtno stradalo, ali još uvijek nije poznato jesu li stradali zbog požara ili obrušavanja koje se dogodilo poslije, prenosi Al Jazeera.

Iranska državna televizija prenosi da je 200 vatrogasaca bilo angažirano na mjestu nesreće.

Neboder od 17 katova, koji potječe iz 1960. godina, a koji je u svom sastavu imao i trgovački centar evakuiran je kada je požar izbio, međutim neki ljudi su još uvijek bili unutra u vrijeme obrušavanja.

"Bojimo se da ima mnogo nastradalih u ruševinama. Trgovci i kupci su još uvijek bili unutar zgrade kada je izbio požar, a kasnije i obrušavanje", prenosi državna televizija Press TV, dodajući da se pretpostavlja da su i desetine vatrogasaca također ostali unutar zgrade, prenosi Fena. 

Policija je blokirala ulice oko nebodera, koji je inače jedan od prvih izgrađenih nebodera u iranskom glavnom gradu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?