Piromanski čin

Nakon kraće stanke, u Mostaru zapaljena još dva vozila

kombi
Foto: Bljesak.info
1/2
09.12.2014.
u 10:38

Iz policije su naveli da su kamere snimile neke mladiće koji su prošli u lanciji bez oznaka

U općoj lošoj klimi u Mostaru, krcatoj provalnih krađa i razbojstva, dogodila se nova obijesna paljevina. U razmaku od samo deset minuta, jučer iza ponoći, zapaljena su dva parkirana kombija u Ulici kralja Tomislava (Avenija), preko puta restorana Megi te u Ulici A. Starčevića, preko puta benzinske crpke Centrum 2. Nakon kraće stanke, to je očito bio nastavak piromanske serije. Čim se spustila javna ‘prašina’ poslije paljevine tri golfa 2, od kojih su dva u potpunosti izgorjela, i to sve u promjeru od svega dva kilometra na području nekadašnje općine Zapad, od Neretve preko naselja Rudnik do Dubrovačke ulice.

- Razbili su staklo i nešto ubacili unutra. Zapalili su dva kombija, a čuo sam da je gorio i auto na Rudniku. Mislim da netko želi da se digne grad na noge, da se unese nesigurnost. Nisam imao nekih prijetnji te ne znam zašto bi baš meni netko zapalio kombi, koji sad moram dati u staro željezo. Da je mene netko htio “zavaliti”, mogli su me zavaliti za 20.000, a ne ovako za nekoliko tisuća jer samo nekoliko metara dalje bio je parkiran i drugi noviji kombi, a ispred zgrada je stajao i auto koji pokušavam prodati - rekao je novinarima jedan od oštećenih vlasnika, obrtnik Silvester Čarapina čiji je VW kombi izgorio ispred zgrade na Aveniji. Kako kaže, iz policije su mu kasnije naveli da su kamere snimile neke mladiće koji su prošli u lanciji bez oznaka. Zapaljen je i kombi mercedes Darija Primorca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije