Mali nogomet: Petrovdanski turnir došao do velikog finala i večeras bi trebao ponuditi dobar hakl i zabavu

Nakon dva tjedna igranja, večeras završava najstariji turnir u BiH

kocerin
Foto: VL FOTO
29.06.2015.
u 10:28

Gledalište će sigurno biti krcato, a bogata nogometno-zabavna noć po tradiciji će trajati sve do jutra

Dobro ispunjeno gledalište uz igralište Osnovne škole u Kočerinu u subotu navečer vidjelo je dvije lijepe utakmice i 21 pogodak. S obzirom na kretanje rezultata, nije bilo previše uzbuđenja. Naime, branitelj naslova prošlogodišnjeg pobjednika i favorit za pobjedu ove godine Mikramatic, namjerio se na raspoloženu momčad Ćorkov dolac, koja je rano stekla prednost i nije je ispuštala do kraja. Mikramaticu nije pomogao ni pokušaj igranja bez vratara, pa je Ćorkov dolac na kraju uvjerljivo slavio (7:4). U drugoj četvrtfinalnoj utakmici sudarile su se dvije domaće momčadi Caffe Pavo Dubint i HAŠK Gornji Mamići.

Caffe Pavo Dubint bio je uvjerljiviji i raspoloženiji, sve u svemu bolji, pa na kraju visoko pobijedio 7:3. Sinoć kasno igrani su polufinalni susreti (Vaske benz - Ćorkov Dolac, i SO Jurić – Caffe Pavo Dubint). Večeras tradicionalni 37. petrovdanski malonogometni turnir, koji se igrao u sklopu kulturno-zabavne manifestacije “Dani Kočerina 2015.”, i na kojemu su ove godine nastupile 42 momčadi, završava nakon dva tjedna igranja. Najprije je na programu susret za treće mjesto, zatim finale za vrijedne nagrade (6000 KM prvo mjesto, 2500 drugo, 1000 treće i 500 četvrto, plus pehari i medalje, te nagrade najboljim pojedincima).

Finalna večer bit će ispunjena glazbom, folklornim točkama, tombolom, sve uz miris roštilja i uz bogatu kapljicu. Po običaju, narodno veselje s više od 5000 posjetitelja potrajat će do jutra.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije