IPAK SE NIJE SMIRIO

Najveći ženskaroš nogometnog svijeta uhvaćen u novoj aferi

Ryan Giggs
02.05.2016.
u 16:40

Legendarni nogometaš Manchester Uniteda Ryan Giggs nalazi se pred razvodom zbog svoje nove afere o kojoj pišu britanski tabloidi.

Iako se Ryana Giggsa, velikog ljubitelja žena, možda i najvećeg u nogometnom svijetu, posljednje vrijeme ne povezuje s nikim što bi moglo dati do znanja kako se ovaj slavni igrač smirio, čini se kako to ipak nije tako. Naime, prema pisanju engleskih medija, posebno onih “žutih”, njegova supruga Stacy uhvatila je svog supruga u novoj aferi, ovog puta s konobaricom iz restorana čiji su vlasnici upravo njih dvoje i ovoga je puta odlučila dići ruke te ne želi pokušati spasiti brak.

Afere s Thomas i Natashom

Nakon što je otkrivena afera s manekenkom Imogen Thomas te bratovom suprugomNatashom, Giggs se ipak malo primirio i obećao vjernost svojoj supruzi. Ono što je obećao, nije ispunio i sad je Stacey odlučila reći – dosta!

Giggs je tijekom igračke karijere imao šestomjesečnu aferu s Thomas, ali veliki skandal izbio je kada se otkrilo da je čak osam godina spavao sa suprugom svog mlađeg rođenog brata Rodryja, Natashom.

Četiri godine nije pričao s bratom

Aferu je 2011. godine otkrila sama Natasha, kada je saznala da je i nju Ryan varao s Imogen tijekom njihove tajne veze. Ryan četiri godine nije pričao s rođenim bratom, da bi se prošle godine ipak pomirili.

Ryan Giggs bi mogao u slučaju razvoda izgubiti polovicu od svog bogatstva koje iznosi oko 50 milijuna eura. Ryan i Stacy u braku imaju dvoje djece.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije