‘Livno Open 2016.’

Najveći livanjski sportski događaj opet plijenio kvalitetom

27.10.2016.
u 07:00

Protekli je vikend u Livnu održano natjecanje u taekwondou 21. Livno Open 2016. u organizaciji Taekwondo kluba Magone Livno.

Na turniru je nastupilo 320 natjecatelja iz 25 klubova iz cijele regije. Kao i prošle godine, organizatori turnira vrhunski su odradili posao. Turnir je održan na pet borilišta uz maksimalno poštivanje satnica tako da na organizacijski dio nije bilo primjedbi. Inače, riječ je o godinama najvećem livanjskom sportskom događaju koji je i izvan tog mjesta poznat po svojoj kvaliteti. U ukupnom poretku ekipa prvo mjesto osvojili su TDK Marjan Split. Drugo mjesto pripalo je domaćinu i organizatoru turnira Taekwondo klubu Magone Livno, a treće mjesto TDK Zadar.

Za TKD Magone Livno zlato su osvojili Kristijan Orlović, Harun Omeragić, Ema Periša i Petra Ždero. Srebro su osvojili Marija Orlović, Petar Dolić, Imran Omeragić, Stefan Đurica, Matej Orlović i Ivona Ivanković.

Broncom su se okitili Saša Viktorija Knežević, Ana Kelava, Minel Zrno, Zejid Omeragić, Amar Ortaš, Anđela Grgić, Petar Perković, Kristijan Čeko, David Kovačić i Eldar Velić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije