večernjakov pečat za pamćenje

NAJVEĆI DRUŠTVENI DOGAĐAJ U REGIJI: Pročitajte tko su laureati 14. Večernjakovog pečata

j
27.03.2015.
u 09:14

Večernjakov pečat još jednom je od Mostara napravio grad koji je na barem jednu večer bio u središtu pozornosti u BiH, Europi, pa i šire. Brojne poznate osobe iz političkog, društvenog, kulturnog života ispunile su veliku dvoranu Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače kako bi još jednom odale priznanje osobama koje su obilježile prošlu godinu. Treba spomenuti kako je najveći društveni događaj pratio milijunski auditorij pred malim ekranima u BiH, Hrvatskoj i brojnim drugim zemljama. I ovogodišnji Večernjakov pečat je potvrdio kako ova zemlja ima i pozitivnu stranu, te kako postoji veliki broj ljudi koji su unatoč svim problemima s kojima se suočavaju građani BiH uspjeli napraviti velike i pozitivne pomake tijekom 2014. godine. Upravo ta godina koja je bila obilježena prosvjedima, a zatim katastrofalnim poplavama, izrodila je brojne heroje po kojima ćemo na kraju pamtiti 2014. godinu. Večernjakov pečat još jednom je potvrdio kako je mjesto okupljanja, razgovora, mjesto početka kompromisa, isticanja pozitivnih promjena u BiH. Ovogodišnji Večernjakov pečat darovao je svim građanima BiH službeni prijevod Daytonskog sporazuma, što ova zemlja nije imala od potpisivanja ovoga dokumenta. Večernji list je i na taj način pokazao na koji se način može doprinijeti napretku i razvoju BiH. Vodstvo Večernjeg lista je najavilo kako će i iduće godine manifestacija Večernjakov pečat ostati najveći društveni događaj u BiH, te je obećan još jedan spektakl u 2016. godini kada budemo birali osobe koje su obilježile tekuću godinu.

Komentara 3

RO
rosa
11:18 28.03.2015.

Naše gore list Milijan Brkić, čovjek koji ne može bez prepisivanja- plagiranja završiti ni policijsku školu. Izborom ovakvih osoba u javnost se šalju poruke. Kakve? Prije svega učenicima i studentima, a i svim građanima je poručeno da ne treba učiti, diploma se dobije plagiranjem, u ovom društvu je dozvoljeno prepisivati, varati i lagati. "Čestitam" VL, stvarno je udario pečat na vrijednosni sud u društvu.

AN
andrejgajic
14:32 28.03.2015.

Iznimno mi je drago i ovom prilikom javno čestitam Irmeli Peranović na svim uspjesima, zaista je ponos naše države, samo naprijed ako Bog da do puno većih titula !

SO
Sos
14:43 28.03.2015.

U drzavi BiH a ne regiji prokleti yugosloveni

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?