MOSTAR:

Najljepše Hrvatice pjevale Bešliću

MOSTAR:
01.07.2016.
u 15:30

Trećega dana boravka u BiH dvadeset pet sudionica Treće revije tradicijske odjeće i izbora najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan RH boravile su u Mostaru gdje ih je točno u podne, u Gradskoj vijećnici, primio gradonačelnik Ljubo Bešlić, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Na početku prijama djevojke su otpjevale prigodnu pjesmu koju su zajednički uvježbale u protekla dva dana, pozdravivši gradonačelnika Bešlića na najljepši način, koji ih je potom i upoznao s prošlosti ali i sadašnjim prilikama u gradu Mostaru. Potom je uslijedio ugodni razgovor s djevojkama.

Na samome kraju izraze zahvale za današnji prijam gradonačelniku Bešliću uputila je Antonija Perković, predstavnica Udruge za očuvanje i promicanje tradicijske kulture u BiH “Stećak”. Završetkom službenog dijela prijama djevojke su posjetile stari dio grada i, naravno, Stari most.

Sutra slijedi odlazak djevojaka  u Sarajevo i razgledavanje grada a u subotu ujutro je generalna proba te u 19 sati početak središnjega programa u Gradskoj športskoj dvorani u Tomislavgradu.

Ponovimo kako u zabavnom dijelu programa sudjeluje Krunoslav Kićo Slabinac a voditelji su Frano Ridjan i Zrinka Turalija – Kurtak, poznati voditelji s HRT-a. Ulaz je, besplatan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije