Mali nogomet

Najbolji dragovoljci iz Busovače

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
29.08.2016.
u 10:00

Tradicionalni sportski susreti dragovoljaca i veterana Domovinskoga rat Srednjobosanske županije u subotu su održani u Vitezu. Domaćin je bila mjesna Udruga dragovoljaca na čelu s predsjednikom Karlom Grabovcem, a natjecanja su održana u Gradskoj sportskoj dvorani. Nastupile su momčadi deset općinskih udruga, iz Kiseljaka, Kreševa, Fojnice, Busovače, Viteza, Novog Travnika, Gornjeg Vakufa-Uskoplja, Bugojna, Jajca i Travnika, a natjecali su se za pobjedničke pehare u šahu, stolnom tenisu, potezanju konopca, odbojci i malom nogometu.

Pobjednički pehar u šahu osvojila je Busovača, dok je drugo i treće mjesto pripalo Jajcu i Vitezu. U stolnom tenisu najbolja je bila Busovača, Vitez je bio drugi a Novi Travnik treći. Momčad Busovače bila je najbolja i u potezanju konopca, a drugo i treće mjesto pripalo je Gornjem Vakufu-Uskoplju i Travniku. Najbolje odbojkaše imala je Fojnica, te Vitez i Kreševo, a u malom nogometu pobjednički pehar osvojila je momčad Viteza, drugo mjesto pripalo je Kiseljaku, a treće Novom Travniku.

Okupljenim dragovoljcima Domovinskoga rata, sada sportašima, obratili su se predsjednik srednjobosanske županijske Udruge, Drago Smoljo i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara. Natjecateljima u Gradskoj sportskoj dvorani obratio se i predsjednik Općinskog vijeća i kandidat za načelnika Viteza, Tomislav Bošnjak Matić koji je i otvorio natjecanje.

Prigodna priznanja najboljim uručili su Karlo Grabovac, predsjednik Udruge dragovoljaca Viteza, brigadir Dragan Vinac i Drago Smoljo, predsjednik UDVDR-a Srednjobosanske županije, dok je pehar za ukupnu pobjedu momčadi Busovače uručio Tomislav Bošnjak Matić.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije