Program je vodio Oliver Mlakar koji je ranije vodio i ‘Večernjakov pečat’, pjevala je Renata Sabljak, a pozornicu je radio ‘Prostage’...

Najbolje od inauguracije u RH moglo se vidjeti i na Pečatu

Vecernjakov pecat
Foto: Stojan Lasić
14.02.2015.
u 10:50

Koliko je ‘Večernjakov pečat’ profiliran kao uspješna manifestacija potvrđuju i imena koja će se naći i na inauguraciji prve predsjednice RH

“Večernjakov pečat” jedna je od najvećih regionalnih manifestacija. U svakom pogledu radi se o spektakularnom događaju. Osobito se to vidi kada se spominju glazbena imena koja nastupaju na Pečatu.

Uspješna imena

Primjerice, od prošlogodišnjih izvođača njih troje nastupalo je na Eurosongu, Ivan Mikulić, Vanna i Goran Karan. Uz njih su nastupili i Josipa Vukoja, Ilma Karahmet, Halid Bešlić i Miroslav Škoro. Koliko je “Večernjakov pečat” profiliran kao uspješna manifestacija potvrđuju i imena koja će se naći i na inauguraciji prve predsjednice u povijesti Hrvatske, Kolinde Grabar Kitarović. U nedjelju, program vodi Oliver Mlakar, popularni voditelj koji je ranije vodio i “Večernjakov pečat”. Kao glazbenica nastupa Renata Sabljak koja je prije dvije godine zapjevala na Pečatu. A pozornicu inauguracije ponajviše radi “Prostage”, tvrtka koja radi i pozornicu Pečata. Izvodi se i “Ero s onoga svijeta”, a upravo njime počinje “Večernjakov pečat”.

Sve to je dokaz kvalitete Pečata, gdje se ništa ne prepušta slučaju. Mnogi se uvelike raspituju za ovogodišnje glazbenike. U tijeku su pregovori s renomiranim imenima iz regije. “Večernjakov pečat” i ove će godine oduševiti u glazbenom smislu.

S tisuću na 150

Osim o glazbenicima, uvelike se priča o kandidatima. Slatke brige muče ovih dana ekipu uključenu u projekt “Večernjakov pečat” jer nova imena pristižu različitim komunikacijskim kanalima. Broj od 300 imena koja se nalaze na širem popisu, proširen je novim imenima koja predlažu čitatelji Večernjaka. Od početka 2014. prikupljeno oko tisuću imena. A nešto više od tjedan dana ostalo je do predstavljanja onih najboljih. Ocjenjivački sud Večernjakova pečata odlučivati će o njihovu ulasku među 150 u više kategorija.

Također, svi oni koji šalju prijedloge za popis kandidata za “Večernjakov pečat” ulaze u nagradnu igru. Svoje kandidate predlagati možete kuponom koji ćemo svakodnevno objavljivati u Večernjem listu BiH do 27. veljače, kada ćemo objaviti konačnu listu kandidata, kao i mailom bih@vecernji.net, te preko Facebook stranice Večernji list – bh. izdanje, ali i SMS porukama na broj koji je ispisan na kuponu. Pečat će se ove godine održati 26. ožujka u dvorani “Herceg Stjepan Kosača” u Mostaru. “Pečat za Europu” moto je ovogodišnje manifestacije. Prva emisija i predstavljanje kandidata u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH i na BHT-u su 27. veljače. Imena nagrađenih objavit ćemo nakon 26. ožujka i završetka 14. Večernjakova pečata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije