Turnir ‘Tomo Krasić’

Najbolje košarkašice Brotnja

26.03.2016.
u 08:00

U organizaciji ŽHKK Brotnjo ‘94., u Čitluku je održan 2. memorijalni košarkaški turnir “Tomo Krasić”, koji se organizira u znak sjećanja na preminulog Tomu Krasića, inače istaknutog čitlučkog sportskog djelatnika i direktora ŽHKK Brotnjo ‘94. Pokojni Tomo Krasić i njegova obitelj dali su ogroman doprinos sportskim uspjesima više broćanskih klubova. Na ovogodišnjem memorijalu koji prerasta u tradiciju, uz domaće košarkašice Brotnjo ‘94., sudjelovale su i kadetkinje Zrinjskog, Posušja i Dugopolja. Kao što je i red, na početku turnira minutom šutnje odana je počast pokojnom Tomi Krasiću.

U borbenom i uzbudljivom finalnom susretu kadetkinje Brotnja uspjele su pobijediti svoje vršnjakinje iz Posušja rezultatom 51:44 i tako su drugi put osvojile laskavi naslov pobjednica Memorijala “Tomo Krasić”. Najboljom igračicom spomenutog turnria proglašena je Iva Šakota (ŽHKK Brotnjo ‘94.), a najbolji strijelac turnira bila Marija Božić (ŽKK Zrinjski 2010.). Zaslužna priznanja uručila im je Karla Krasić, inače kći pokojnog Tome Krasića.

Potom su: Andrea Pehar, zastupnica u Skupštini HNŽ, Marin Radišić, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk, i Tomislav Martinović, predsjednik Kluba Hrvata u Domu naroda Federacije BiH, priznanja uručili i košarkašicama drugoplasirane, trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe, a na kraju je Mirjana Krasić, supruga pokojnog Tome Krasića, uručila pobjednički pehar i medalje kadetkinjama prvoplasirane ekipe ŽHKK Brotnjo ‘94. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije