Predator

Najavljen je četvrti nastavak o smrtonosnom lovcu iz džungle

predator
01.12.2015.
u 13:07

Iako su ga najavili sredinom prošle godine, vijesti o nastavku ili rebootu ‘Predatora’ su stale. Stoga smo bili oduševljeni kada smo pročitali novosti o nastavku projekta

Premda je najavljen još prošle godine, vijesti o nastavku ‘Predatora’, ili rebootu (kako su ga još nazvali) baš i nisu stizale. Stoga nas je poprilično razveselio komičan post na Facebooku, kojim je kultni scenarist Fred Dekker obznanio da je Predator živ i zdrav i da je prvi scenarij predan na čitanje.

No znajući kako stvari funkcioniraju u filmskoj industriji, još će mnogo vremena proći prije nego što dobijemo ikakve konkretne vijesti o tome kako će se Predator rebootati ili osmisliti nanovo. Ono što do sad znamo je i da je Dekkerov prijatelj i jedan od originalnih glumaca u prvom predatoru, Shane Black, odabran za poziciju redatelja.

Za one koji nisu upoznati s redateljsko-scenarističkim parom Black&Dekker, ne govorimo o izvrsnim alatima, već o redatelju i scenaristu. Prvi put oduševili su 1987. godine, nevjerojatno zabavnom horor komedijom 'The Monster Squad', koju su zajedno napisali, a koju je Dekker i režirao. Black je te godine i glumio u 'Predatoru', a nastavio je i pisati, tako da njegovo ime stoji iza velikog broja holivudskih uspješnica. Dovoljno je spomenuti samo ‘Smrtonosno oružje 1&2’, ‘Prljavi igraju prljavo’ ili ‘Iron Man 3’, pa da odmah bude jasno o kakvom kalibru govorimo.

No kako je Black trenutačno zauzet trima projektima iz Marvelovog svemira, postavlja se pitanje kada će Predator doći na red.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?