Pecara

Nade Širokobriježana u Ligu za prvaka na izdisaju

Siroki Brijeg, 4.3.2017. Siroki Brijeg - Radnik 2:2 (1:0) Domagoj Franic rukama gura s ledja Dinu Corica, no sudac je ostao
06.03.2017.
u 08:00

Nada pristaša Širokog u Ligu za prvaka umrla je, jer je Radnik u devetom nastupu na Pecari napokon “omastio brk”. Bijeljinci su izgubili šest ranijih prvenstvenih susreta, te dva puta u Kupu, s ukupnih 1:22. Ovaj put oni su zabili dva gola (2:2) i osvojili bod za doigravanje, iako se po igri u prvih pola sata činilo da ih čeka katastrofa. Široki ih je “mljeo” kako je htio, iako je zabio tek gol za 1:0 (Zlomislić). No, gosti su se pribrali i izjednačili igru. U 1. minuti nastavka zabili su za 1:1 (Stojanović), onda i poveli 2:1 (Đurić). Čabraja je izjednačio na 2:2, ali do kraja više nije bilo promjena:

- Očekivali smo tešku utakmicu jer ljestvica sugerira da je Radnik ozbiljna momčad. Trideset smo minuta izgledali jako dobro, pritiskali... Imali smo posjed lopte, s brzim dodavanjima, poveli, bili blizu drugog gola... Pogodak na početku nastavka odveo je utakmicu u drugi smjer, a momčad je izgubila samopouzdanje. Pokušao sam unijeti promjene uvođenjem novih igrača. Drugi žuti karton Menala ostavio nas je brojčano slabijim, ali ipak smo izjednačili. Ne, neću pognuti glavu, vjerujem u momke, još imamo izgleda, a tu je i Kup, izjavio je trener Širokog Goran Sablić, dok je učitelj Bijeljinaca Nebojša Milošević bio prezadovoljan bodom i susret ocijenio visokom ocjenom:

- Čestitam sudionicima ove sadržajne utakmice na fer i sportskoj borbi. Uspjeli smo uzeti bod, što nam je i bio cilj...

Već tri sezone suci su na utakmicama Širokog glavni akteri. Bio je to i Zoran Grbić. Najprije je na intervenciju pomoćnika Keranovića poništio (čini se) čist gol Beširevića za goste, onda u 62. minuti “nije vidio” lakat u Krstanovićeva rebra, zbog čega je ovaj morao izaći iz igre. Umjesto prekršaja, Grbić ga je “častio žutim”. Menalo je u igri bio samo šest minuta, nakon dva žuta kartona. Drugi za navodno simuliranje, nakon pada u kaznenom prostoru. Snimka kaže da je kontakta bilo! U 92. i 94. minuti rušenje Ćorića i igra rukom nekog iz obrane gostiju nisu bili dovoljni Grbiću osmjeliti se i pokazati na bijelu točku. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije