pelješac

Na Svetom Iliji pronađeno tijelo muškarca

28.07.2016.
u 07:00

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) u srijedu ujutro su na predjelu masiva Sveti Ilija na Pelješcu pronašli mrtvo tijelo muškarca koje još nije identificirano.

Francuski državljanin

Pronalazak tijela potvrdili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske odakle ističu kako su policijski službenici odmah upućeni na teren kako bi se obavili identifikacija i očevid. Iako za to nema potvrde, sumnja se kako bi se moglo raditi o francuskom državljaninu koji je prekjučer nestao na tom predjelu. Kako su naveli jučer iz Hrvatske gorske službe spašavanja, Stanice Orebić, francuski državljanin pedesetdvogodišnji E. C. odsjeo je u jednom orebićkom hotelu.

Zalutao u makiju

Prekjučer se sa suprugom uputio prema vrhu brda, no supruga se vratila u hotel, dok je Francuz nastavio dalje sam.

- Budući da se nakon 15.45 sati više nije javljao na mobitel, iz hotela su zatražili pomoć nakon čega su pripadnici Stanice HGSS-a Orebić žurno organizirali potragu. Nestali je bio odjeven u crne kratke hlače, crnu majicu i kapu te je imao bordo ruksak, a prema zadnjem lociranom signalu i riječima da se spušta i “vidi kamp”, pretpostavlja se da je zalutao u neprohodnu makiju iznad Kućišta i Perne”, napisali su HGSS-ovci na službenom FB profilu, prenosi Hina. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?