Nije zabrinuta:

Na meti hakera našla se i britanska voditeljica

Nije zabrinuta:
Instagram
21.03.2017.
u 09:30

Prije nekoliko dana počelo se šuškati o ukradenim eksplicitnim fotografijama glumice Emme Watson (26). Njezin glasnogovornik potvrdio da je na slikama zaista mlada glumica, ali da 'fotke' nisu eksplicitne, prenosi 24sata.hr

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsellfoto: PA/Pixsell

 

Korisnici Twittera i Reddita tvrdili su da su vidjeli glumičine fotografije na jednoj mreži za podjelu podataka na kojoj prevladava ilegalan i eksplicitni sadržaj bez ikakve identifikacije. Osim Emminih, navodno su vidjeli i fotografije njezine kolegice Amande Seyfried (31). Na njima glumica dijeli intimne trenutke sa svojim dečkom.

 

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsellfoto: PA/Pixsell

 

Iako se u međuvremenu hajka oko golišavih fotki malo smirila, sada se na meti hakera navodno našla i treća slavna dama. Riječ je o atraktivnoj britanskoj voditeljici Holly Willoughby (36) . Naime, hakeri tvrde da posjeduju njezine eksplicitne fotografije, ali još nema dokaza da spomenute zaista i postoje. Voditeljica zbog cijele situacije navodno nije zabrinuta i sve smatra besmislicom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?