Granična policija BiH

Na graničnim prijelazima uhićene četiri osobe

uhicenje
26.04.2016.
u 13:22

Policijski službenici Granične policije BiH danas i jučer na graničnim prijelazima uhitili su četiri osobe na osnovu raspisanih tjeralica, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Službenici Jedinice granične policije Velika Kladuša uhitili su bh. državljanina E.Š. (1984.) nakon što je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Velika Kladuša zbog kaznenog djela „oštećenje tuđe stvari“. E. Š. je kontroliran na ulasku u BiH na MGP Velika Kladuša i predan je službenicima Sudske policije Velika Kladuša.

Na MGP Orašje na ulasku u BiH uhićen je državljanin Srbije M.E. (1966.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud Živinice zbog teškog kaznenog djela protiv sigurnosti javnog prometa. Policijski službenici JGP Orašje predali su ga službenicima Sudske policije Odžak.

Službenici JGP Bijeljina na MGP Popovi prilikom ulaska u BiH uhitili su državljanina BiH M.G. (1980.) jer ga je potraživao Osnovni sud Sokolac radi izdržavanja kazne zatvora. Predan je službenicima Sudske policije Bijeljina.

Na MGP Gradiška na ulasku u BiH policijski službenici JGP Gradiška uhitili su državljanina Slovenije M.L. (1975.) nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud Doboj zbog kaznenog djela „krivotvorenje isprave“. M.L. predan je službenicima Sudske policije Banja Luka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije