granični prijelaz

Na GP Bijača kod talijanskog državljanina pronađena marihuana

marihuana
30.11.2016.
u 13:39

 Službenici Postrojbe granične policije Doljani 29. studenoga kod državljana Italije M. G. (1966.) pronašli su 31 grama marihuane.

M. G. je kontroliran prilikom izlaska iz Bosne i Hercegovine na Međunarodnom graničnom prijelazu Bijača.

Prema naredbi tužitelja Tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke, državljanin Italije je uhićen i protiv njega će biti podneseno izvješće zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo "posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga". U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Istoga dana na MGP Gradiška, prilikom izlaska iz BiH, službenici Postrojbe za potporu i kontrolu Terenskog ureda Sjeverozapad Granične policije BiH oduzeli su špricu napunjenu sa 100 mililitara heroina i pribor za konzumiranje spomenute droge.

Otkriveni su graničnom kontrolom bh. državljanina A. R. (1983.) u autobusu koji prometuje na relaciji Sarajevo – Frankfurt. Protiv A. R. Tužiteljstvu BiH bit će dostavljeno izvješće zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo "neovlašten promet opojnim drogama".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije