MUP ZDŽ

Muškarac iz Žepča pokušao podmititi policajca pa uhićen

policija
01.11.2016.
u 21:01

Policijski službenici MUP-a Zeničko-dobojske županije uhitli su i procesuirali muškarca iz Žepča H. V. (27) koji je pokušao podmititi policajca s 50 KM, a koji je kod njega ranije pronašao dvije vrećice s drogom.

Provodeći pojačane aktivnosti na kontrolnim punktovima policijski službenici su u ulici Bulevara Kralja Tvrtka I zaustavili putničko motorno vozilo VW Passat kojim je upravljala Z. M. iz Zenice, dok se na mjestu suvozača nalazio Žepčak H. V. (27).

Prilikom kontrole i pregleda kod H. V. su policijski službenici pronašli dvije pvc vrećice s određenom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu nakon čega je H. V. pokušao policijskom službeniku staviti u ruku novčanicu od 50 KM kako ne bi protiv njega bile poduzete mjere i radnje nadležnih službenika, piše Klix. 

Suvozač iz VW Passata H. V. je nakon pokušaja podmićivanja policajca uhićen zbog posjedovanja opojne droge i pokušaja podmićivanja službene osobe. 

Nakon kompletiranja svih dokaza i obavještenja Policijska uprava I će Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije dostaviti Izvješće o počinjem krivičnom djelu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije