Široki Brijeg

Musa: U Antaliji ću imati pravu sliku ekipe

Slaven Musa
FENA
09.02.2016.
u 17:14

Dosta toga će ovisiti o tome kako ćemo izgledati u prvom kolu na Grbavici protiv Željezničara, izjavio je Musa

Nogometaši Širokog Brijega danas su sa sarajevske zračne luke otputovali u Antaliju na drugi dio priprema za nastavak Premijer lige BiH. Trener trenutno trećeplasirane lige bh. prvenstva Slaven Musa zadovoljan je tijekom priprema.

- Moramo biti zadovoljni dosadašnjim dijelom priprema. Najvažnije je da nema ozljeda. Igrali smo četiri prijateljske utakmice i to je dosta dobro izgledalo, a u Antaliji nas očekuju još tri protiv ozbiljnih protivnika. Nadam se da će ovakva situacija s ekipom ostati do kraja priprema. Dosta toga će ovisiti o tome kako ćemo izgledati u prvom kolu na Grbavici protiv Željezničara, izjavio je Musa za Fenu.

Široki je u prvom dijelu priprema igrao prijateljske utakmice protiv ekipa Mostara, Osijeka, Rijeke i Branitelja, dok će u Turskoj igrati protiv Shakhtera iz Karagandyja, Odensea i Wisle Plock.

- Protivnici u Turskoj su ozbiljne ekipe protiv kojih ćemo najbolje vidjeti u kakvom stanju je naša ekipa. Tu ćemo vidjeti šta je dobro, a šta trebamo popraviti, a nakon toga ćemo imati pravu sliku ekipe, naglašava strateg Širokog.

Musa dodaje da je prvi i osnovni cilj Širokobriježana u ovoj sezoni izlazak u Evropu, ali da ekipa ne bježi od osvajanja titule prvaka BiH ukoliko joj se ukaže prilika da sustigne prednost Slobode i Zrinjskog. Očekuje da će se njegov tim boriti i za naslov u Kupu BiH.

- U Premijer ligi je konkurencija za titulu jaka, dok u Kupu nema kalkulacija. Očekuje nas borba na dva fronta, a vjerujem da možemo to izdržati jer imamo velik izbor nogometaša, zaključio je Musa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije