Već su u pregovorima

Mourinho obvezno želi Modrića na Old Traffordu

Mourinho i Modric
11.02.2016.
u 19:25

Mourinho je već zacrtao tri igrača Real Madrida koja mora imati na Old Traffordu, a to su Luka Modrić, Gareth Bale te Raphael Varane

Jose Mourinho od sljedeće sezone vodit će Manchester United i to je praktički gotova stvar. Slavni Portugalac ima dakle nekoliko mjeseci da riješi igračku križaljku momčadi koju će već sljedeće sezone povesti po naslov prvaka Engleske. 

Španjolski Sport objavio je priču prema kojoj je 'specijalni Mou' već zacrtao tri igrača Real Madrida koja mora imati na Old Traffordu, a to su Luka Modrić, Gareth Bale te Raphael Varane. 

Mourinho je navodno već u kontaktu sa spomenutim igračima te je održao nekoliko ozbiljnih razgovora, s posebno se tu ističe kontakt s Lukom Modrićem. Iako novac, barem kada je Manchester United u pitanju, nije problem, najveća prepreka mogla bi se pojaviti kada je u pitanju Bale kojeg Florentino Perez neće pustiti tek tako. 

Pitanje je naravno želi li i Luka Modrić napustiti Real gdje je postao pravo božanstvo i gdje u zadnje vrijeme uživa pod vodstvom Zinedinea Zidanea igrajući možda i najbolji nogomet u svojoj karijeri. Španjolci kažu da je Mourinho ozbiljno zagrizao i ne misli pustiti tako lako. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije