pogledajte

Motociklist snimio i objavio video pada u provaliju

Motociklist
24.10.2016.
u 16:23

Na snimci se vidi kako se motociklist kreće velikom brzinom jadranskom magistralom u pravcu Starigrada, te nakon pretjecanja osobnog automobila u oštrom desnom zavoju proklizava i pada, a potom i leti u provaliju

Motociklist M. Č. (36) koji je stradao prije dva dana kod sela Modriča sve je to snimio i obvaio na Youtube kanalu. Izgubio je kontrolu nad motorom te sletio u provaliju duboku 15 metara. 

Na snimci se vidi kako se motociklist kreće velikom brzinom jadranskom magistralom u pravcu Starigrada, te nakon pretjecanja osobnog automobila u oštrom desnom zavoju proklizava i pada, a potom i leti u provaliju, piše 24sata.hr. 

Sve se to događalo u subotu oko 13.55 sati kad je stigao poziv putem centra 112 o prometnoj nesreći kod sela Modrića. Motociklist je izgubio kontrolu nad vozilom te sletio u provaliju duboku 15 metara.

Kako Hitna medicinska pomoć nije mogla pristupiti unesrećenom zatražena je asistencija HGSS-a. Na lokaciju je ubrzo stiglo 12 spašavetalja iz raznih Stanica koji su se zatekli u Starigradu na ispitu za spašavatelje te su izvukli unesrećenog i predali ga HMP-u.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?