tragedija

Motociklist poginuo u silovitom sudaru s vozačem traktora

freza
23.03.2015.
u 10:32

Motociklist Dejan Đukanović (22) iz Zvornika poginuo je, a tri osobe ozlijeđene su u teškoj prometnoj nesreći do koje je došlo na magistralnoj cesti u Roševićima kod Zvornika. Naime, prije preksinoćnog mraka Đukanović je velikom brzinom udario u traktor. Tom prilikom zadobio je teške ozljede i preminuo na putu do bolnice u Zvorniku. U nesreći teško je ozlijeđen njegov suputnik, Zvorničanin Darko Mišić (19), dok su lakše ozljede zadobili bračni par M. S. (62) i T. S. (59) iz Roševića koji su se nalazili na traktoru.

Suputnik preživio

Dežurni liječnik u Općoj bolnici u Zvorniku Goran Bjeković rekao je kako je suputnik na motociklu primljen u svjesnom i komunikativnom stanju. - Pacijent trenutačno nije životno ugrožen i njemu će biti urađena operacija prijeloma butne kosti. Drugo dvoje sudionika u nesreći imali su lakše ozljede i poslije pregleda pušteni su na kućno liječenje, rekao je Bjeković. Poslije nesreće policija je obavila očevid, a prema neslužbenim informacijama uzrok nesreće je prevelika brzina motocikla. Jedan od mještana Roševića ispričao je da se nesreća dogodila u trenutku kada se traktor iskuljičivao s glavne ceste. - Traktor je usporio kako bi skrenuo, a u tom trenutku iza njih su išla dva motocikla. Jedan je uspio skrenuti i izbjeći traktor, ali ovaj drugi vozač nije i izravno je udario u njega. Suvozač koji je bio na motociklu je nakon udara letio više od 30 metara, ispričao je jedan od mještana. Dodao je da ne zna kojom brzinom je išao motocikl, ali da je riječ o velikoj brzini, govori i podatak da se od udara traktor prevrnuo na stranu.

Igrali nogomet

- Na ovom dijelu ceste ograničenje je 50 kilometara na sat, ali je ravnica pa vozači voze mnogo brže. Sumnjam da je motociklist išao ispod 100 kilometara na sat, istaknuo je naš sugovornik. On je dodao kako je poznavao Đukanovića i da je bio dobar momak, ali da su često znali motocikle voziti brzo. - On i Darko igraju nogomet u klubu Lokanj i nisam čuo da su nekada pravili probleme, ali su se susjedi žalili da često brzo voze motore, objasnio je mještanin Roševića.

Ključne riječi

Komentara 1

LO
Lokanj80
13:24 24.03.2015.

Velika tuga za cijeli Lokanj. Međutim bolno je što ovakvi kao ovaj "mještanin Roćevića" bez potrebe daju lažne informacije. da je imalo poznavao Dejana kao što kaže znao bi da taj momak nije prešao više od 100 kilometara na motoru i to skuteru, da je tek počeo da vozi ovaj motor i da ga je na žalost taj nedostatak iskustva koštao života. Njegov suvozač nikada nije sam sjeo na motor niti zna da ga vozi, tako da se niko nikada nije mogao žaliti na ove momke ni zbog čega, a naročito ne zbog "divljanja na motoru". Zaista nepotrebno privlačenje pažnje. Sutra to može biti neko njegov. Naravno da ne opravdavam brzu vožnju, na kraju to je Dejana koštalo života, ali ne treba na ovaj način komentaristati nečiju nesreću. Pamet u glavu omladino moja.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije