Korčula Open 2016

Mostarski Cro Star osvojio je 14 medalja i dva pehara u ekipnom poretku

Korčula Open 2016
29.08.2016.
u 22:02

U subotu i nedjelju je mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, nastupio na međunarodnom taekwondo turniru Korčula Open 2016. Sudjelovalo je 435 natjecatelja iz 6 država. Mostarski Cro Star osvojio je 14 medalja i 2 pehara u ekipnom poretku.

Zlato: Dorijan Matić, Luka Penavić i Noa Ostojić.
Srebro: Jana Zubonja
Bronca: David Marušić, Dora Marušić, Fabijan Bagarić, Hrvoje Marijanović, Ivan Grle, Luka Penavić, Matej Vidačak, Noa Ostojić, Tomislav Tošić, Viktoria Penavić

Osvojena su 2 ekipna pehara u poretku vrtićanaca i vrtićanki (drugo i treće mjesto).
Ovo je Mostarcima bio prvi turnir nakon kratkog ljetnog odmora.

„Cijela ekipa zaslužuje pohvalu za svoj nastup, a posebno bih istakla male vrtićance, koji su zaista bili odlični. No, vjerujem da bi rezultati bili još i bolji da su bili bolji uvjeti za borbe. Natjecatelji su se borili po najvećoj vrućini pod otvorenim nebom u punoj opremi. Bili su iscrpljeni od sunca, tatami je bio jako vruć, oprema nije baš uvijek bila na nivou kao ni suđenje, što je uzrokovalo nezadovoljstvo kod velikog broja natjecatelja, roditelja i trenera.“ kazala je trenerica Klaudia Marić.
Natjecatelji Cro Stara nastavljaju s pripremama za nadolazeće turnire, a novi članovi mogu početi trenirati od ponedjeljka 5.9.2016. Ne smijemo zaboraviti ni veliki međunarodni taekwondo turnir Mostar Open 2016., koji će se održati 5.11. u dvorani na Bijelom brijegu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?