rukomet

Mostarci priželjkuju seriju dobrih rezultata, prvi test neugodni Konjuh

01.12.2016.
u 09:00

Rukometaši Zrinjskog danas igraju značajnu prvenstvenu utakmicu. HMRK Zrinjski dočekuje Konjuh, a tim je povodom organizirana i prigodna tiskovna konferencija.

Nada

U Zrinjskom tvrde kako se nadaju da kroz iduće tri utakmice mogu biti plasirani kudikamo bolje na ljestvici.

- Nemamo nikakav imperativ da moramo biti u doigravanju, ali ako nam to pođe za rukom, bit ćemo svi sretni jer rukomet se napokon vratio u naš grad, već odavno Mostar nije ovako živio za ovaj sport, kazao je član stručnog stožera HMRK Zrinjski Mario Sesar.

Najteži ispit do kraja godine Zrinjski će imati već u subotu kada u Mostaru gostuje Konjuh, a zatim slijede dvije, uvjetno rečeno, lakše utakmice, protiv momčadi sa začelja ljestvice. Zrinjski idući tjedan igra i kup-utakmicu protiv Goražda u Mostaru.

Prihvatili bi domaćinstvo

U slučaju pobjede nad Goraždom, Zrinjski bi se plasirao u četvrtfinale koji je na rasporedu na proljeće. Čelnici kluba ranije su najavili kako će u slučaju prolaska među četiri momčadi objaviti kandidaturu za organizaciju završnog turnira Kupa.

Dopredsjednik uprave kluba Branislav Stojkić osvrnuo se i na mini pripreme rukometne reprezentacije BiH sastavljene od rukometaša koji igraju u domaćem natjecanju, a na koje nije pozvan ni jedan rukometaš Zrinjskog.

- Nadam se kako se ne radi o nekom revanšizmu prema našem treneru (nap. a. Zdravku Mediću) koji je svojedobno, kao i Šuman, bio kandidat za izbornika bh. vrste. Nas to neće pokolebati. Naši rukometaši su na raspolaganju i hrvatskoj i bh. reprezentaciji pa ćemo vidjeti tko će ih pozvati, kazao je Stojkić.

Bilo kako bilo, u subotu se Mostarci nadaju velikoj podršci protiv Konjuha. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?