predložen jednomjesečni pritvor

Mostarac prijetio ubojstvom bivšoj djevojci i sjekirom razbio vrata!

policija
21.04.2017.
u 21:33

Pripadniku Oružanih snaga BiH, 32-godišnjem Mostarcu, predložen je jednomjesečni pritvor zbog tri kaznena djela, i to ugrožavanje sigurnosti, narušavanja nepovredivosti doma i oštećenja tuđe stvari, doznaje Pogled.ba.

Naime, spočitava mu se da je sinoć, oko 20 sati, pod utjecajem alkohola došao na vrata podstanarskog stana na drugom katu zgrade broj 51. u Ulici kneza Višeslava 51., kod Orce, gdje stanuje njegova bivša 25-godišnja djevojka iz Stoca, inače konobarica, pa vikajući ponavljao: Otvori, ubit ću te!

Dok su uznemireni stanari zvali policiju u pomoć, on je, kao stoji u kaznenoj prijavi, iz vozila zgrabio sjekiru i njome razbio ulazna vrata stana. Srećom, ustrašena djevojka je nekako uspjela pobjeći, a osumnjičeni je unutra razbio telefon i porazbacao stvari.

Kako su za Pogled.ba rekli stanari, budući da je policija bila u neporednoj blizini, jer se malo prije toga u istoj ulici dogodila prometna nezboda u kojoj je takista vozilom oborio pješakinju, upravo zahvaljujući njihovoj brzoj intervenciji, sve se na tome i završilo. Vojnik se sutradan otrijeznio i jedino u svoju obranu imao reći da je bio jako pijan. Sada mu prijeti višegodišnja zatvorska kazna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije