izbjegnuta tragedija

​Mostar: Požar u pokretnom automobilu, spašen bračni par

pozar
16.01.2017.
u 15:04

Starijem bračnom paru u autu zapalilo se vozilo dok su polazili s parkinga, a zahvaljujući gostima okolnih kafića nije došlo do ozbiljnijih posljedica.

U mostarskoj Ulici Stjepana Radića, u blizini zgrade Vlade HNŽ-a, danas je oko 10:30 sati došlo do požara na automobilu u pokretu.

Kako doznaje Pogled.ba, starijem bračnom paru u autu zapalilo se vozilo dok su polazili s parkinga, a zahvaljujući gostima okolnih kafića nije došlo do ozbiljnijih posljedica.

Naime, čim je uočio požar na vozilu u pokretu, jedan od gostiju zgrabio je aparat za gašenje i uspio lokalizirati vatru koja je već bila zahvatila unutrašnjost vozila u kojem su se nalazili supružnici.

Kako se moglo čuti na mjestu događaja, supružnici su žurno izvučeni iz vozila, a tom je prilikom pričinjena znatna materijalna šteta na automobilu.

Očevici kažu da bi vozilo u postpunosti izgorjelo do dolaska vatrogasaca.

Vidno ustrašeni bračni par, koji je inače iz Zenice, s privremenom adresom u Mostaru, rekao je kako do požara došlo na motoru automobila, svega stotinjak metara nakon što su krenuli, a prema svemu sudeći zapalila se električna instalacija koja je zahvatila ventilator pa se vatra širila prema unutrašnjosti vozila. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije