Promocija u Kosači

Mostar: Dodjela diploma studentima APTF-a

dodjela diploma
09.12.2015.
u 18:48

Ivo Čolak čestitao je diplomantima na izuzetnom uspjehu naglasivši kako njihove odgovornosti i obveze dobivanjem diplome samo rastu.

Na danas održanoj promociji u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, stotinu četrdeset troje magistara struke, diplomiranih inženjera agronomije i prvostupnika Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta dobilo je svoje zaslužene diplome i time okončalo još jedan stupanj formalnog obrazovanja.

Njihovu radost, radost njihovih obitelji, prijatelja i profesora svojom su nazočnošću uveličali i akademik Jakov Pehar, predsjednik Hrvatske akademije za znanost i umjetnost BiH, članovi Senata i Upravnog vijeća Sveučilišta u Mostaru te brojni uglednici iz javnog i gospodarskog života Hercegovine.

Izaslanik rektorice mostarskog Sveučilišta, prorektor prof. dr. sc. Ivo Čolak čestitao je diplomantima na izuzetnom uspjehu naglasivši kako njihove odgovornosti i obveze dobivanjem diplome samo rastu.

Prije uručenja diploma, diplomantima se obratila i doc. dr. sc. Danijela Petrović, v. d. dekanica Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta, čestitavši njima i njihovim obiteljima na ustrajnosti i uloženom trudu. Dekanica Petrović naglasila je kako današnji diplomanti, ali i ostali studenti, ne smiju kao trajno stanje uzimati činjenicu da znanje niti danas kao ni ranije nije jedini jamac uspjeha, osobne sreće i zadovoljstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?