VITALIS

Mostar dobio jednu od najsuvremenijih poliklinika u regiji

dzuzel
Foto: Stojan Lasić
23.08.2014.
u 10:37

U sustavu Poliklinike “Vitalis” bit će zaposleno oko 20 liječnika, specijalista i subspecijalista

U četvrtak večer u Mostaru je svečeno otvorena Poliklinika “Vitalis”, jedna od najboljih poliklinika u regiji. Devet specijaliziranih ambulanti pod jednim krovom i vlastiti ‘point-of-care’ zaslužni su za kvalitetnu i brzu uslugu koju će nuditi vrhunska poliklinika u Mostaru. Sastoji se od četiri ordinacije, kirurške dvorane, recovery rooma, laboratorija i dvorane za fizikalnu terapiju. Svrha poliklinike je pružiti sveobuhvatnu medicinsku uslugu na razini vodećih, privatnih, svjetskih ustanova te uz timski rad vrhunskih stručnih djelatnika, ponuditi rješenje za zdravstvene probleme pacijenata.

- Najčešće pitanje je bilo što mi ovo treba. Imam 100 razloga za ovaj projekt. Želim da našim klijentima pružimo savršenstvo medicinske usluge, želimo proizvoditi kvalitetan kadar, želimo napraviti jedan iskorak - rekao je prilikom otvaranja vlasnik Poliklike “Vitalis” i jedan od najboljih kardiokirurga u regiji Goran Džuzel. Gvardijan mostarskog franjevačkog samostana fra Iko Skoko je blagoslovio prostorije poliklinike, a tom prilikom je rekao kako će mnogi ljudi dolaziti na ovo mjesto u nadi da će im netko pomoći, da će iz poslušati, da će ih izliječiti. U sustavu Poliklinike “Vitalis” bit će zaposleno oko 20 liječnika, specijalista i subspecijalista, uz ostalo medicinsko osoblje (medicinske sestre, tehničari).

Prilog s otvaranja možete vidjeti na link: https://www.youtube.com/watch?v=34cCaEf3C4g&feature=youtu.be

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije