Edis Mulalić

Moramo dati svoj maksimum i znati što želimo na terenu

Edis Mulalić
03.10.2015.
u 14:47

Mulalić neće moći računati samo na povrijeđenog Damira Sadikovića

Vječiti nogometni derbi grada Sarajeva, 106. po redu okršaj ljutih rivala Željezničara i Sarajeva, održat će se sutra u 15.30 sati na stadionu ''Grbavica''. 

Nakon kratkih priprema u Međugorju, Željezničar dočekuje derbi pod vodstvom novog trenera i bivšeg igrača Edisa Mulalića, koji je nedavno preuzeo vođenje ekipe od Vlade Čapljića. 

Na današnjoj konferenciji za medije iz tabora "plavih" su poručili da očekuju pobjedu u ovom meču, te da se nadaju dobroj utakmici s obzirom da su oba tima loše započela sezonu. 

- Važno je ući na teren s idejom kako igrati. To je nešto što nam je do sada nedostajalo. Naravno pored toga svi igrači moraju dati svoj maksimum i ostaviti srce na terenu. Tko se ne bude na taj način ponašao, za njega neće biti mjesta u ovom timu, izjavio je Mulalić i dodao da ekipi dodatni motiv daje nepovjerenje ljudi u ekipu Željezničara, javlja Fena. 

Mulalić za derbi protiv Sarajeva neće moći računati samo na povrijeđenog Damira Sadikovića, dok su ostali igrači fizički spremni. 

Željezničar je potpisao jednogodišnji sponzorski ugovor s tvrtkom "Al Shiddi Group", a direktor tima s "Grbavice" Mirsad Šiljak je rekao da je to najznačajniji ovogodišnji sponzorski ugovor kluba. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije