ODNOSI DRŽAVA DOBRI

Moore: Vučićev odlazak u Potočare je državnički potez

moore
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
06.10.2015.
u 12:34

Odnosi Srbije i Bosne i Hercegovine su odlični, izjavio je veleposlanik Jonathan Moore, šef Misije OESS-a u BiH, pozdravivši najavljeni dolazak srbijanskog premijera Aleksandra Vučića na investicijsku konferenciju u Srebrenici. Moore je u intervjuu za današnju "Politiku" ocijenio "državničkim potezom" Vučićev dolazak u Potočare u srpnju ove godine. "Njegov potez da ode u Potočare 11. srpnja bio je državnički potez. Zajedno samo bili u Tvornici akumulatora prije tog napada, a nisam bio daleko ni kada je napad počeo. Izjava premijera po povratku u Beograd, bila je također državnička", istaknuo je veleposlanik. Podsjetio je kako je poslije toga, Vlada Srbije bila domaćin članovima Predsjedništva BiH te najavio da će 4. studenoga biti održana i zajednička sjednica dvaju vlada u Sarajevu. Zato mogu da kažem da su bilateralni odnosi dvije susjedne zemlje odlični i pozdravljam najavljeni dolazak premijera Vučića na investicijsku konferenciju u Srebrenici u studenome“, istaknuo je Moore.

Ključne riječi

Komentara 1

CO
cope
17:58 06.10.2015.

Ovaj drzavnik je posjecivao BiH I 1992-1995 sa kalasnjikovom u drustvu vojvoda Seselja I Nikolica takodje drzavnika kao sto je I on sam.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije