Strava u Srbiji

Monstrum silovao rođakinju pa dva dana kasnije silovao i ubio 14-godišnjakinju

podrascic
Foto: Privatna arhiva
02.10.2014.
u 15:00

Ivanin otac Drago, nestanak kćeri je prijavio tek nekoliko dana kasnije i uopće nije želio da je traži

Učenica OŠ “Svetislav Golubović” 14-godišnja Ivana Podraščić  iz Batajnice u Srbiji, nestala prije više od dva mjeseca, silovana je i ubijena,  a osumnjičeni D. K. (39) je uhićen!
Osumnjičeni monstrum već je odgovarao pred zakonom zbog ubojstva i silovanja. 
Beživotno tijelo djevojčice koja je prije više od dva mjeseca nestala, beogradska policija pronašla je u napuštenoj kući u Rakovici, javljaju “Novosti”.

Djevojčica je, prema tvrdnji roditelja, 29. srpnja otišla iz kuće s prijateljima u “provod” i od tada se nije nikome javila. Njen nestanak policiji je prijavio otac i od tada se vodila kao nestala.

Roditelji su tvrdili da je Ivana i ranije znala otići kuće, ali da se nikada nije dogodilo da je nema toliko dugo i da im se ne javi. Ipak, do kraja su vjerovali da je živa i čak preko medija poručivali da se vrati kući i da neće imati nikakvih problema.
Ivanin otac Drago, nestanak kćeri je prijavio tek nekoliko dana kasnije i uopće nije želio da je traži. Kako je tada izjavio , “kako je otišla tako će se i vratiti”?!
- Molim vas, kako je otišla tako će se i vratiti. Nije joj prvi put. Ja moram raditi jer imam još troje djece koju treba prehraniti. Sve je u rukama policije, ne mogu ja više da se borim s njom – gnjevno je rekao Ivanin otac Drago dodajući da nema vremena da se bavi njenim nestankom.
I majka se nije mnogo razlikovala u izjavama nakon nestanka Ivane.
- Nema nikakvih novosti. Sve što smo imali, kazali smo policiji, i sad me ostavite da se malo odmorim od nje – rekla je nakon nestanka Nada Podraščić.

A dok su nemarni roditelji "odmarali od nje", djevojčica je umirala u strašnim mukama od strane 39-godišnjeg monstruma.

Silovatelj i ubojica uhićen je zahvaljujući poligrafskom testiranju, a dva dana ranije je na istom mjestu silovao svoju rođakinju. Kako sazanje "Blic", osumnjičeni za zločin ima veliki policijski dosije i osuđivan je ranije za silovanje.

Tijelo djevojčice pronađeno je u napuštenoj kući u dijelu Rakovice koji je nedavno bio poplavljen. Prilaz kući s velikim imanjem otežan je, zbog čega policija trenutno raščišćava teren kako bi mogla da pretraži cijelo imanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije