Lijanović mlađi

Otac je radio više od 12 sati dnevno, dobro će mu doći odmor

lija_junior
Foto: agencije
13.09.2014.
u 13:59

Josip Ivanković Lijanović napisao je da će njegov otac izići točno kada bude proslava

Sud BiH je jučer na zahtjev Tužiteljstva BiH odredio jednomjesečni pritvor Jerku Ivankoviću Lijanoviću i njegovoj braći Jozi i Slavi, te Miloradu Bahilju, Jozi Sliškoviću, Mirku Galiću i Mirjani Šakoti.

No, izgleda da to neće pokolebati Narodnu stranku Radom za boljitak u izbornoj kampanji. Barem sudeći po objavi Jerkina sina Josipa Ivankovića Lijanovića koji je na svojoj Facebook stranici poručio kako će njegovu ocu, inače dopredsjedniku NSRzB, dobro doći odmor od trideset dana.

- Naš dopredsjednik je radio više od 12 sati dnevno zadnjih 10 godina. Dobro će mu doći pauza od 30 dana. Izaći će točno kada bude proslava. Zaslužio je odmor. Mogu dati dopredsjedniku da odmara, ali Boljitkovi kandidati su bili oni koji su uvijek srce dali za boljitak. Mi ćemo bit ujedinjeni u borbi za pravdu i boljitak svih nas protiv nacionalističke mafije. Svi zajedno Za Boljitak, napisao je Lijanović mlađi, koji je na Boljitkovoj listi za Parlament FBiH.

Komentara 4

JP
josip pervan
19:42 13.09.2014.

nije lako krasti 12 sati dnevno kroz 10 godina, ajde da se I mi malo odmorimo od lopova!

Avatar white socks
white socks
18:21 14.09.2014.

Slažem se s malim - što dulji odmor to bolje, zaslužio je.

OC
oliva.com
17:30 13.09.2014.

Mali, ne dipr

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?