pobjeda Reala

Modrić: Žao mi je Atletica, ali ovo je Realovo natjecanje!

luka modric
29.05.2016.
u 07:22

Ovaj trofej pripada Realu jer je Real najbolji klub na svijetu. Ostali smo snažni", rekao je Luka Modrić

Real je nakon prave drame na Sa Siru boljim izvođenjem jedanaesteraca osvojio naslov europskog prvaka. 

"Zaslužili smo pobjedu! Žao mi je Atletica, ali drago mi je zbog nas. Ovo je natjecanje Real Madrida. Ovo je Undecima! Ovaj trofej pripada Realu jer je Real najbolji klub na svijetu. Ostali smo snažni", rekao je Luka Modrić, iše Goal. 

"Klub i navijači su bili fantastični na ovom putovanju. Atletico je pružio sjajnu utakmicu i pomalo nam ih je žao. No, finale je finale i morali smo pobijediti. Nismo se predavali i zasluženo dižemo ovaj trofej. Ovo je fenomenalan osjećaj koji zapravo niti ne mogu do kraja osjetiti jer me još uvijek hvataju grčevi. Uspjeli smo", rekao je Gareth Bale . 

"Ovo je nagrada za sav težak rad kroz cijelu sezonu. Znali smo da je ovo jedinstvena prilika za povijest i uspjeli smo", rekao je Sergio Ramos. 

"Ovo je prava sreća. Sezona je stvarno bila teška, ali borili smo se do samoga kraja. Pokazali smo kakva smo momčad. Sretan sam i ponosan", rekao je Karim Benzema. 

"Ovo je san koji sam sanjao još kao mali dječak, a danas mogu reći da je stvarnost. Bila je ovo teška godina, ali hvala Bogu koji je bio dobar prema meni. Bio sam opušten na penalima jer jsam znao da će oni u jednom trenutku promašiti, a mi zabiti", rekao je Keylor Navas.

Cristiano Ronaldo zabio je odlučujući jedanaesterac i donio Realu 11. naslov u Ligi prvaka.

"Stvarno smo sretni, finala su uvijek teška. Momčad je bila sjajna i puno smo se žrtvovali. Impresivno. Znao sam da ću zabiti jedanaesterac, imam samopouzdanja. Ovo ćemo proslaviti s navijačima"; rekao je Ronaldo pa dodao:

"Jedanaesterci su uvijek lutrija. Ali smo pokazali da imamo više iskustva te je ispala nevjerojatna, fantastična noć."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?