nakon 200. utakmice

Modrić: Izgubio sam ritam, sad je bolje

modric
13.03.2017.
u 16:14

Tijesna pobjeda Real Madrida protiv Betisa bila je 200. utakmica Luke Modrića za kraljeve. Smatra kako je momčad pokazala strpljivost da okrene rezultat te je komentirao i svoju pripremljenost:

"Sigurno ću spreman dočekati finalni dio sezone, normalno je da mi je nedostajalo malo snage nakon posljednje ozljede aduktora, izgubio sam bio malo ritam, no sada se svakim danom osjećam sve bolje i igram više, a to će mi pomoći da rastem u nogometnom smislu", rekao je hrvatski veznjak i pohvalio i svog suigrača koji se sve više ističe kao spasitelj Reala:

"Ramos se opet pojavio u ključnom, važnom trenutku, a to što radi je doista nevjerojatno. Sretni smo što ga imamo."

"I sada smo bili dobri na početku, no kada ne zabijemo brzo gol, postanemo brzopleti, počne nam se žuriti. Moramo biti strpljivi, baš kao što smo bili na kraju", komentirao je Modrić igru svoje momčadi, piše Goal.

U Real je stigao dok je trener bio Jose Mourinho, a vodili su ga i Ancelotti i Benitez, dok je sada pod budnim okom Zinedinea Zidanea:

"Vjerujem da sam narastao kao igrač i osoba. Ovdje sam svaki dan okružen velikim igračima i trenerima pa me je to učinilo većim i zrelijim na terenu i igri. Zadovoljan sam te ću nastaviti davati sve od sebe", rekao je Luka za kraj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije