Široki očekuje dvoboj

Mladina: Izvlačili smo pouke, ozbiljno ćemo shvatiti Velež

27.08.2015.
u 06:30

Trener Mladina opet se požalio na brojne izostanke u prvoj momčadi

Nakon pet kola, Široki je Brijeg treći s osam osvojenih bodova, koliko su još osvojili Čelik, Slavija i Radnik. S obzirom na to da je tri puta gostovao, te "odradio" susrete protiv tri najjača kluba u BiH (Sarajevo, Željezničar, Zrinjski), rezultat je (donekle) zadovoljavajući.

Mogli proći bolje

No, ostao je žal zbog samo jednoga osvojenog boda u nedjeljnom okršaju pod Bijelim brijegom. Dojam je da je Široki morao odigrati nijansu hrabrije, što bi mu možda donijelo puni uspjeh jer i Zrinjski se činio kao momčad koja se unaprijed zadovoljila bodom i igrala oprezno. Uz sve, u momčadi s Pecare bilo je i neraspoloženih pojedinaca koji objektivno mogu i moraju igrati puno bolje. Jučer poslije jutarnjeg treninga igrači i stručni stožer okupili su se u klupskim prostorijama:

-Pogledat ćemo snimku susreta protiv Zrinjskoga i analizirati igru, rekao nam je pomoćni trener Širokog Brijega Mario Bazina:

-Ta je utakmica završila. Zar ne bi bilo bolje pogledati kakvu snimku Veležovih utakmica, jer Velež je sljedeći protivnik?

- Svakako ćemo analizirati i Veležovu igru. Bez obzira na trenutačno lošije Veležove igre i rezultate, moramo ozbiljno pristupiti utakmici protiv Mostaraca, kaže Bazina.

Pouke

Nakon svega, pitali smo trenera Davora Mladinu jesu li se izvukli kakvi korisni zaključci nakon analiziranja utakmice:

-Naravno da jesu, izvukli smo niz korisnih pouka, ali to su interne stvari za unutar svlačionice. Što se Veleža tiče, kao i uvijek pogledat ću snimke dvije-tri utakmice, a imali smo i neka skautiranja, kao što radimo za svakog protivnika.

Mladina se opet požalio na ozljede i druge probleme zbog kojih nikako ne može kompletirati momčad, osobito u napadu:

- Kresinger je nezaliječen, Baraban potpuno izvan stroja zbog ozljede, a i Buhač je jedno vrijeme bio ozlijeđen, sad više nije - zaključio je Mladina.

a- Pehar je protiv Zrinjskog "požutio", pa protiv Veleža neće igrati. Zamijenit će ga Kožulj, on je odradio suspenziju za kartone. Brekalo također, pa i on konkurira za nastup. Menalo se nakon ozljede vratio protiv Zrinjskog. Zdrav jest, ali još nije najspremniji, to se vidi u igri. I Pandža je počeo trenirati, ali na njegov ćemo povratak možda čekati još dugo, kaže Mladina.

Nema ništa ni od toga da u konkurenciju za Velež upadne Nigerijac Ayayi kojemu papiri još uvijek nisu gotovi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije