posušje

Mlađe kadetkinje Posušja na finalu u Sarajevu

31.05.2016.
u 09:00

Petra Bošnjak, Marta Lončar, Mia Milićević, Monika Kovač, Cvita Lončar, Ina Čamber, Marija Galić, Kata Jurišić, Martina Martić, Marina Sentić, Marija Rezo i Marija Jurišić imena su mlađih kadetkinja Ženskog košarkaškog kluba Posušje koje su pobijedivši na polufinalnom turniru u Posušju stekle pravo sljedećeg vikenda u sarajevskoj Skenderiji natjecati se za državne prvakinje Bosne i Hercegovine. Treneri Robert Jurišić i Mario Karoglan više su nego zadovoljni ovim rezultatom u kratkoj povijesti ženskog posuškog košarkaškog kluba.

- Osvojili smo polufinalni turnir za prvaka Bosne i Hercegovine u mlađoj kadetskoj dobi, koji se igrao u Posušju. Plasirali smo se na završni turnir, što je za nas veliki uspjeh jer smo mlad klub i prvi put jedna naša vrsta ide na završni turnir za prvakinje Bosne i Hercegovine. Protivnici će nam biti vrlo dobre ekipe - ŽKK Livno i ŽKK Kengur Zenica. Medalju smo već osigurali, a kojeg će biti sjaja, vidjet ćemo u nedjelju nakon utakmica u Sarajevu - ističu treneri Jurišić i Karoglan.

Inače, na polufinalnom turniru u Posušju domaća ekipa je najprije pobijedila ŽKK Koš iz Sarajeva 46:13, a potom i Feniks iz Banje Luke 45:28.

- Sve naše djevojke bile su na razini, ali bismo ipak istaknuli Martu Lončar, Miu Miličević i Petru Bošnjak, kažu treneri Robert Jurišić i Mario Karoglan.

Posuška ženska košarka polako, ali sigurno krči put u bh. košarkaški vrh.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije