ima i dokaze

Miss Bum Bum krenula na spoj s Ronaldom pa ga je otkantala?

Erika Canela
Instagram
30.03.2017.
u 10:22

Bio je ljut jer sam kasnila i nije mi se svidio njegov ton. Rekao je da ima malo vremena. Rekla sam mu da nisam žena za 15 minuta i vratila sam se u hotel, tvrdi bujna Brazilka Erika Canela (24)

Dok je Cristiano Ronaldo zabijao Mađarskoj u Lisabonu u kvalifikacijama za SP prošlog vikenda, Brazilka Erika Canela dosađivala se u hotelu.

Aktualna Miss Bum Bum, brazilskog izbora za najljepšu guzu, tvrdi kako joj se Ronaldo javio nakon utakmice, a sve je potkrijepila WhatsApp porukama koje je pokazala novinarima, prenosi 24sata.hr. 

Kako prenose brazilski mediji, Erika tvrdi da joj je Realova zvijezda poslala automobil pred hotel u Lisabonu u kojem je odsjela. Kaže i kako je zakasnila jer je imala problema s mobitelom pa nije na vrijeme vidjela poruku.

Gledao me kao objekt

- Ipak sam sjela u auto i pričala sam s Cristianom. Bio je ljut jer sam kasnila i nije mi se svidio njegov ton. Rekao je da ima malo vremena jer ima ostalih obveza. Rekla sam mu da nisam žena za 15 minuta i vratila sam se u hotel - tvrdi Erika, koja je brazilskim medijima poslala i fotografiju dopisivanja sa zvijezdom Reala.

- Htjela sam izaći s njim, ali on me gledao kao objekt.

Što će reći Georgina?

Cristiano Ronaldo u vezi je s Georginom Rodriguez (22) od prošle godine. Atraktivna Španjolka prati ga na gotovo svakoj utakmici, a već je upoznala i njegovu obitelj. Prvi put su se u javnosti pojavili u studenom prošle godine u Disneylandu.

Španjolka je radila u Gucciju u Madridu, a zaiskrilo je na jednoj zabavi. Bila je i na dodjeli Zlatne lopte gdje je Ronaldo proglašen za najboljeg igrača svijeta. Tada je pozirala zajedno s njegovim sinom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije