ZA DUBLJU PENETRACIJU

Mislite da imate mali penis? Ove 3 poze onda su idealne za vas

cxx
26.03.2017.
u 09:30

Iako je čak 85 posto žena zadovoljno veličinom penisa svoga partnera, neki muškarci nisu baš sigurni u svoju obdarenost

Mnogi muškarci su nesigurni u veličinu svoga penisa, no to ako nemate veliki penis ne znači da bi se trebali sramiti. Jer izreka 'nije bitna veličina, bitno je kako se koristite njime' je i više nego istinita.

Naime, 45 posto muškaraca smatra kako imaju mali penis, no čak 85 posto žena je zadovoljno veličinom penisa svoga partnera.

Ako ste ipak nesigurni u svoju veličinu i smatrate da nije dovoljno velik, postoje poze u krevetu u kojima će ga žena osjećati jače, a vi ćete ostavljati dojam obdarenog muškarca.

1. Modificirana misionarska poza

Muškarci s manjim penisima trebaju izbjegavati običnu misionarsku pozu jer penetracija tada nije na vrhuncu, ali zato je za takve muškarce idealna modificirana misionarska poza. Riječ je o pozi u kojoj je muškarac na ženi, ali žena ima raširene noge i muškarca obgrli njima. Penis će tada dublje ulaziti u vaginu i žena će imati osjećaj kao da je velik.

2. Pseća poza

Omiljena poza muškarcima i ženama garantira dublju penetraciju zbog koje ćete se vi osjećati sigurnije, a žena zadovoljnije.

3. Noge na ramenima

U ovoj pozi žena leži na leđima, ispod stražnjice ima jastuk, a noge je stavila na ramena muškarca. Iako zvuči možda teško za izvesti, zapravo uopće nije, a ova poza idealna je i za stimuliranje G točke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije