Županijski sud u Sarajevu

Mirsad Delimustafić pušten na slobodu

Mirsad Delimustafić
16.01.2017.
u 16:10

Mirsad Delimustafić koji je uhićen u opsežnoj policijskoj akciji "Pravda" pušten je na slobodu odlukom Županijsklog suda u Sarajevu, potvrđeno je za Klix.ba iz Tužiteljstva Sarajevske županije.

Riječ je o bratu bivšeg ministra unutarnjih poslova Alije Delimustafića, a koji je kao pripadnik organizirane grupe osumnjičen za nezakonitu prodaju i knjiženje nekretnina. 

Glasnogovornica Tužiteljstva Sarajevske županije Azra Bavčić kazala je kako će Županijsko tužiteljstvo uložiti žalbu na ovu odluku. 

Iz Vrhovnog suda Federacije BiH kazali su za Klix.ba da Vrhovni sud još uvijek nije donio odluku po žalbi njegovih odvjetnika te da nisu točne tvrdnje da je Delimustafić pušten na slobodu zbog njihove odluke.

Podsjećamo, Mirsad Delimustafić predao se Federalnoj upravi policije, a pritvor mu je određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, prikrivanje dokaza, ponavljanje krivičnog djela te zbog mogućnosti da bi boravkom na slobodi moglo doći do uznemiravanja javnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije