Vijeće ministara

Ministri iz reda bošnjačkog naroda blokirali imenovanja

Vijeće ministara
29.10.2014.
u 09:41

Hrvatski predstavnici u Vijeću ministara i predsjedatelj Vjekoslav Bevanda su bili za rješenja, ali je iz sjednice u sjednicu dolazilo do svojevrsnih blokada koje se, kako sada stvari stoje, nastavljaju

Problem imenovanja ravnatelja Regulatorne agencije za komunikacije (RAK), kao i imenovanja u desetak drugih bh. institucija dugo je bilo predmet raznih špekulacija jer na nekoliko sjednica Vijeća ministara BiH nije ovo pitanje stavljano na dnevni red, objavio je Vecernji.ba. A neće biti stavljeno ni danas jer je zakazana 111. sjednica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine nije održana zbog nedostatka kvoruma. 

Sjednici nisu prisustvovali ministri iz reda bošnjačkog naroda, priopćeno je iz Službe za informiranje Vijeća ministara BiH. 

Hrvatski predstavnici u Vijeću ministara i predsjedatelj Vjekoslav Bevanda su bili za rješenja, ali je iz sjednice u sjednicu dolazilo do svojevrsnih blokada koje se, kako sada stvari stoje, nastavljaju.

Komentara 1

MA
mate45
15:56 29.10.2014.

Neće dugo

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?