Dragan Kojić Keba:

Milane, doći ću na sud čiste i mirne savjesti

Milan Popović
31.05.2016.
u 09:46

Volim malog Aleksandra kao da je moj. Ako je istina da me netko tužio, ići ću na sud čiste i mirne savjesti. Svatko tko pokušava raditi nekakav reality morat će bez mene i moje obitelji živjeti u takvom svijetu, rekao je Dragan Kojić Keba (55).

Milan Popović (50) protiv Severinina (44) svekra podnio je prekršajnu prijavu jer je, kako tvrdi srpski milijarder, nevezanog u noći vozio Aleksandra (4) nakon Severinina rođendana u Beogradu. Spornu fotografiju objavili su srpski mediji prije mjesec dana zbog čega je nekoliko dana poslije Keba bio u policiji na saslušanju.

- Reagirao sam kao i svaki drugi otac koji se brine za svoje dijete. Jedina mogućnost koju imam u tim situacijama je da podnosim prekršajne prijave, da idem po sudovima i da se na sve moguće zakonske načine borim da zaštitim svog sina kad je ugrožena njegova sigurnost. Vidjet ćemo hoće li postojeći dokazi biti dovoljni za neku presudu - rekao je Popović za srpske novine Alo.

Komentirao je i Severinine fotografije objavljene u srpskim medijima, koji su pisali da se pripita vraćala u Kebinu kuću nakon proslave rođendana kolege Željka Joksimovića.

- Ne mogu znati tko se brine o Aleksandru kad majka dozvoljava sebi da bude u takvom stanju. Htio bih znati da je taj netko tko mi dočekuje sina profesionalan, da mogu mirno spavati. Zabrinut sam za sigurnost sina. Hrvatski stručnjaci rekli su mi: “Ne daj Bože da se tvom sinu dogodi što i Breninu sinu”. Svi se mole da do toga ne dođe, a imate roditelja koji eksponira dijete kao da je javno dobro - rekao je Popović. Milijarder je tužio Kojiće pa i Sevina menadžera Tomicu Petrovića.

- Mislim da ne postoji nitko blizak Severini koga Popović nije tužio ili joj prijetio tužbom. Broj tužbi se povećava posebno otkad se Severina udala za Igora pa pretpostavljam da ga je to jako pogodilo. Sve tužbe do sada je izgubio, što dokazuje da navodi koje plasira u medijima i u tužbama, ne stoje - zaključio je Petrović.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?