Uznemirujući video:

Migrant udarcem nogom u leđa oborio Njemicu niz stepenice metroa

Uznemirujući video:
09.12.2016.
u 21:51

Njemačku je potresao snimak kamere video-nadzora u berlinskom metrou koja je „ovjekovečila” surovi i besmisleni napad grupe migranata na mladu Njemicu.

Djevojka (26) se spuštala u metro-stanicu u okrugu Nojkeln, vjerovatno ništa ne sumnjajući. A za njom je utrčala grupa Arapa-migranata, a jedan od njih ju je sustigao kad je bila na polovini stepeništa. Sustigao  i udario je nogom u leđa. Preletjela je nekoliko preostalih stepenika i faktički pala licem na pod. Uspjela je da se pridigne u (polu)sjedeći položaj. 

Vjerovatno samo zato što je mlada. Drugi putnici su joj pritrčali u pomoć, a jedan od Arapa je za to vrijeme pokupio nešto što je ispalo napadaču (vjerovatno mobilni telefon). Dnevni list Bild tvrdi da između žrtve i napadača prethodno nije bilo ni svađe ni prepirke. Policija je priopćila da je napadnuta prebačena u bolnicu, a sam napad je okvalificiran kao „nanošenje teških tjelesnih ozljeda”. 

Prethodno je 17-godišnji Avganistanac silovao i ubio kćerku visokog funkcionera Europske unije u Njemačkoj. Njeno tijelo je pronađeno u rijeci. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije