barcelona

Messijeve majstorije: I Suareza je fintom bacio na stražnjicu...

Leo Messi
29.07.2016.
u 20:15

Leo Messi se zaželio nogometa. Dobro za njega i Barcelonu, loše po protivnike. Argentinac je pokazao dio svog bogatog repertoara na treningu, driblao je, gurao kroz noge, fintirao...

Barcelona je na mini-pripremama u Velikoj Britaniji. Katalonce u subotu čeka prijateljska utakmica protiv Celtica u Dublinu. Leo Messi javio je u klub da stiže tjedan dana ranije od očekivanog. Argentinac je prekinuo godišnji i odlučio se priključiti momčadi, a ima i novi imidž. 

Brzo je Messi zaboravio poraz u finalu Cope i probleme sa španjolskim poreznicima. Najbolji igrač svijeta poigravao se sa suigračima, gurao je kroz noge, a nakon njegovih majstorija neki su, poput Luisa Suareza, popadali na stražnjicu, piše 24sata.hr.

"Neka čovjek sam bira izbornika"

Messi se oprostio od reprezentacije nakon novog razočaranja na Copa Americi i trećeg uzastopnog poraza u finalima velikih natjecanja. 

No s time se ne mire Argentinci iz javnog života, sadašnji i bivši nogometni djelatnici, koji nagovaraju Messija da promijeni odluku.

Sa zanimljivom idejom javio se bivši reprezentativac Juan Riquelme.

- Prema mom skromnom mišljenju, ljudi iz saveza bi trebali pitati Messija da izabere sljedećeg izbornika koji bi momčad slagao prema njemu. Moramo se pobrinuti da Messi bude sretan i zadovoljan, a izbornik bi ga trebao pitati da mu pomogne u sastavljanju momčadi jer nas jedino tako može odvesti do trofeja - rekao je Riquelme.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije