Bijela kuća

Melania Trump će se kao prva dama posvetiti problemu zlostavljanja na internetu

Melania Trump
Reuters
23.01.2017.
u 08:56

Bijela kuća je objavila biografije i zaduženja članova administracije novog predsjednika Donalda Trumpa, ali i njegove supruge Melanije. Prva dama bi se trebala posvetiti problemima koji utječu na žene i djecu te problem zlostavljanja mladih putem interneta.

Za razliku od njene prethodnice, Melania nije završila fakultet, već se bavila manekenstvom. Sveučilište u Ljubljani je napustila jer je otišla u Milano i Pariz, da bi se 1996. godine preselila u New York. 

"Kao model pojavila se u velikom broju visokoprofilnih reklama i radila je s vrhunskim fotografima kao što su Patrick Demarchelier, Helmut Newton, Arthur Elgort, Ellen Von Unwerth, Peter Arnell, Antoine Verglas i Mario Testino. Krasila je naslovnice Voguea, Harper's Bazaara, GQ-a, Ocean Drivea, Avenuea, In Stylea i New York Magazina. Pojavila se i u velikom broju televizijskih reklama i programa, te je vodila emisiju 'The View' s Barbarom Walters", piše Bijela kuća o prvoj dami, prenosi Klix. 

Ističu kako je uvijek bila posvećena pomaganju drugima te da je njena velikodušnost primijećena. Bila je počasna predsjednica plesne kompanije Martha Graham 2005. godine, aktivna članica Policijske atletske lige koja ju je nagradila priznanjem "Žena godine" (2006.), bila je počasna predsjednica Kluba dječaka u New Yorku pet godina, a 2005. godine Crveni križ ju je nagradio ulogom veleposlanice dobre volje, što je radila četiri godine.

Sudjelovala je u obilježavanju dana ljubavi prema djeci te borbe protiv zlostavljanja djece. Prije sedam godina bila je predsjednica asocijacije Američko srce, gdje je prikupila 1,7 milijuna dolara za istraživanja.

U 2010. godini pokrenula je proizvodnju vlastite kolekcije nakita. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?