problematična obitelj

Meghan ugrožava krunu: Njezin polubrat curi prijetio pištoljem

sadassa
15.01.2017.
u 21:30

Thomas Markle (50) je partnerici Darlene Blount naslonio pištolj na glavu. Jedva je pobjegla u kupaonicu i pozvala policiju, prenosi 24sata.hr

Thomas se izvukao iz pritvora jer mu je bivša žena platila 1.500 dolara jamčevine. Markle i Darlene u vezi su dva mjeseca, a posvađali su se u američkoj državi Oregon.

P.S.ARTS' 25th Anniversary "The pARTy!" - Los Angeles | Autor: LuMarPhoto/Press Association/PIXSELLfoto: LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL

Meghan Markle (35) navodno je u šoku je joj takvi skandali mogu zagorčati vezu s princom Harryjem (32), mlađim bratom britanskog prijestolonasljednika Williama (34). Zajedno su više od šest mjeseci, iako se Harryjeva baka, kraljica Elizabeta (90), jako protivila da Harry u palaču dovede kanadsku pučanku iz problematične obitelji koja iza sebe ima propali brak.

foto: PA/PIXSELL

Harry se još nije oglasio, no zna se da par planira ići na skijanje, a onda će ponovno posjetiti kraljevsku obitelj u Engleskoj. Kraljica je, navodno, više voljela njegove bivše djevojke Cressidu Bonas (27) i Chelsy Davy (31), iako nisu bile plemenitašice. S Davy je prekinuo nakon sedam godina veze jer nije htio brak, a s Cressidom 2015.. Harry je popularan među Britancima, pa mnogi brane njegov odabir. Podsjećaju da je stric kraljice Elizabete II., kralj Edvard, abdicirao zbog braka s rastavljenom Amerikankom Wallis Simpson.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije