Vezni igrač

Mate Pehar novi je igrač Zrinjskog

Pehar
Facebook
26.07.2016.
u 16:10

Nakon što je otpisan u redovima Širokog Brijega prije početka sezone, Mate Pehar pronašao je novi angažman u Hercegovini. Vezni igrač potpisao je ugovor na dvije godine s aktualnim prvakom BiH Zrinjskim, koji je u utorak potvrdio dolazak novog člana momčadi, prenosi hms.ba

“Sretan sam što sam došao u Zrinjski, klub koji se u svakoj sezoni bori za naslov prvaka. Svjestan sam da ću u svlačionici zateći sjajne igrače, a na meni je da se pokušam što prije nametnuti. Momčad je već dugo u trenažnom procesu, pa će mi trebati jedno vrijeme da to nadoknadim, ali uvjeren sam da ću dati svoj doprinos kako bi Zrinjski i ove sezone ostvario zacrtane ambicije”, izjavio je Pehar za službene klupske stranice.

28-godišnjak je prošle dvije i pol godine proveo u Širokom Brijegu, a početkom lipnja tadašnji trener Slaven Musa stavio ga je na popis igrača na koje više ne računa te je klub s Peharom sporazumno raskinuo ugovor.

Čapljinac je prije Širokog Brijega tri i pol godine bio član hrvatskog prvoligaša RNK Split.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?